Hjärtligt välkommen till Scanvo Lastbil AB!
Grattis - du valde rätt väg!
Det är med glädje som vi vill bli din märkesoberoende handlare av lastbilar.

Med 30 års erfarenhet inom branschen och ett enormt kontaktnät i hela Europa ger vi dig de bästa förutsättningarna för en lyckad affär! Vi finns i tre länder men är en ”lätt” organisation med 25 stolta anställda i Sverige och det gör det enkelt för dig att handla av oss. Det gör också att vi kan sätta låga priser som förmodligen är marknadens bästa (jämför gärna!).

För oss är alla lika!
Vi som arbetar på Scanvo Lastbil AB har en stark passion för våra objekt. Vi lyssnar och finns här för dig. En personlig och nära kontakt med våra kunder är mycket viktigt för oss. Det finns ingen affär som är för stor och absolut ingen som är för liten. Vi behandlar alla på samma sätt och ger er tiden som ni behöver. Att handla av oss känns tryggt, enkelt, personligt och givetvis professionellt.

En trygg investering
Våra kunder brukar uppskatta att vi brinner för deras affärer och engagerar oss helhjärtat. Därför är det självklart för oss att hjälpa er med en genomtänkt och långsiktig finansiering. Vi sätter oss in i era funderingar och tillhandahåller skräddarsydda finansieringslösningar via vårt nätverk. Även här kan du känna dig trygg mer vår långa erfarenhet.

Nöjda kunder är vår motor!
Välkommen att bli en av dem!


SCANVO Lastbil AB
Honungsgatan 6
432 48 Varberg
(Varberg Nord vid motorväg E6)
Sverige

Postadress:
Scanvo Lastbil AB
BOX 1103
432 15 Varberg
Tlf. +46 0340 - 840 00
Fax: +46 0340 - 840 04
info@scanvo.se
www.scanvo.se  


Scanvo blir återförsäljare av Krismar Horsetrucks

Nu kan Scanvo Lastbil AB i Varberg meddela att man även kommer kunna erbjuda högklassiga lösningar inom hästtransport och lyxiga motorhomes. - Vi är mycket stolta över att ha blivit återförsäljare av Krismar Horsetrucks, säger Roland Poulsen från Scanvo.

Pressmeddelande Varberg, 30 september 2022

Scanvo Lastbil AB har ett nära samarbete med Poulsen Horsetrucks ApS i Danmark och det är via dem som de nu kan erbjuda en stor variation av båda nya och begagnade hästbilar och specialfordon.

- Krismar är känt för att bygga högkvalitativa hästlastbilar och motorhomes. Det är toppkvalitet, komfort, beprövade egenskaper och fantastisk design rakt igenom. Just nu har vi över 15 nya och begagnade bilar i lager och vi har dessutom lagt en order på fler än 15 nya stora häst- och motorsportlastbilar för löpande leverans under 2022 och 2023, berättar Roland Poulsen.

För alla som bara nöjer sig med det bästa Krismar är ett märke som erbjuder hästlastbilar för alla kvalitetsmedvetna som endast nöjer sig med det bästa för häst och ryttare. Företaget har dock även fångat uppmärksamheten från professionella idrottare och hobbyresenärer utanför ridvärlden. De exklusiva husbilarna är nämligen utmärkta för de som håller på med exempelvis motorsport. - Vi känner oss oerhört glada och stolta över att ha Krismar med i vårt ”stall”. Hjärtligt välkomna att kontakta oss så berättar vi mer, hälsar Roland Poulsen och hela teamet på Scanvo Lastbil AB.

För mer info, kontakta:
Roland Poulsen, Vice VD Försäljning - Marknadsföringsansvarig Mobil: +46 70 359 1702
roland@scanvo.se