Hjärtligt välkommen till Scanvo Lastbil AB!
Grattis - du valde rätt väg!
Det är med glädje som vi vill bli din märkesoberoende handlare av lastbilar.

Med 30 års erfarenhet inom branschen och ett enormt kontaktnät i hela Europa ger vi dig de bästa förutsättningarna för en lyckad affär! Vi finns i tre länder men är en ”lätt” organisation med 25 stolta anställda i Sverige och det gör det enkelt för dig att handla av oss. Det gör också att vi kan sätta låga priser som förmodligen är marknadens bästa (jämför gärna!).

För oss är alla lika!
Vi som arbetar på Scanvo Lastbil AB har en stark passion för våra objekt. Vi lyssnar och finns här för dig. En personlig och nära kontakt med våra kunder är mycket viktigt för oss. Det finns ingen affär som är för stor och absolut ingen som är för liten. Vi behandlar alla på samma sätt och ger er tiden som ni behöver. Att handla av oss känns tryggt, enkelt, personligt och givetvis professionellt.

En trygg investering
Våra kunder brukar uppskatta att vi brinner för deras affärer och engagerar oss helhjärtat. Därför är det självklart för oss att hjälpa er med en genomtänkt och långsiktig finansiering. Vi sätter oss in i era funderingar och tillhandahåller skräddarsydda finansieringslösningar via vårt nätverk. Även här kan du känna dig trygg mer vår långa erfarenhet.

Nöjda kunder är vår motor!
Välkommen att bli en av dem!


SCANVO Lastbil AB
Honungsgatan 6
432 48 Varberg
(Varberg Nord vid motorväg E6)
Sverige

Postadress:
Scanvo Lastbil AB
BOX 1103
432 15 Varberg
Tlf. +46 0340 - 840 00
Fax: +46 0340 - 840 04
info@scanvo.se
www.scanvo.se  


Scanvo gör stororder av DAF lastbilar

DAF levererar moderna och kvalitetssäkrade lastbilar som lever upp till kundernas högt ställda förväntningar. ” Därför utvecklar vi nu vårt samarbete med Nordic Truckcenter och lägger en större beställning på DAF lastbilar”, säger Allan Andersen, vd för Scanvo.

DAF presenterade sin nya modell den Nya Generationen DAF förra sommaren och den har tagits emot mycket väl på marknaden. Scanvo är inget undantag och har i dagarna gjort en stororder på 55 lastbilar av Nordic Truckcenter med leverans till hösten.

Nordic Truckcenter och Scanvo har haft ett bra samarbete under en längre tid, men tar nu ytterligare ett kliv framåt i samarbetet vilket visar att man har en stor tilltro till produkten DAF. Scanvo beställer 55 lastbilar, bland annat XG och XG+ modeller vilket är de största hyttmodellerna på marknaden. DAF är den första lastbilstillverkaren som utnyttjar möjligheterna att förlänga hytten för bättre aerodynamik och säkerhet.

Scanvo väljer nu att satsa rejält på DAF, både på såväl försäljning som på eftermarknaden.
– Vi utbildar just nu tre stycken master-tekniker från vår fina verkstad, de blir färdigutbildade lite senare i år. Detta innebär att vi kommer kunna ge den absolut bästa servicen till våra kunder ihop med NTC och DAF, säger Allan Andersen från Scanvo.
Scanvo menar att DAF har producerat en fantastisk lastbil som är både modern och kvalitetssäker.

Ambitionen är att alltid ha nyckelfärdiga konceptbilar hemma för omgående leverans såväl dragbilar, fjärrbilar som distributionsbilar. DAF erbjuder en service och eftermarknadsavtal som skräddarsys efter kundens löptid och behov.

Nordic Truckcenter och Scanvo tittar redan på nya konceptbilar och hur DAF kan växa ytterligare på den svenska marknaden. Företagen är enade om att Nya Generationen DAF kommer att attrahera kunder som tidigare inte varit intresserade av DAF, samt förhoppningsvis välja en DAF som sin nya lastbil.