Hjärtligt välkommen till Scanvo Lastbil AB!
Grattis - du valde rätt väg!
Det är med glädje som vi vill bli din märkesoberoende handlare av lastbilar.

Med 30 års erfarenhet inom branschen och ett enormt kontaktnät i hela Europa ger vi dig de bästa förutsättningarna för en lyckad affär! Vi finns i tre länder men är en ”lätt” organisation med 25 stolta anställda i Sverige och det gör det enkelt för dig att handla av oss. Det gör också att vi kan sätta låga priser som förmodligen är marknadens bästa (jämför gärna!).

För oss är alla lika!
Vi som arbetar på Scanvo Lastbil AB har en stark passion för våra objekt. Vi lyssnar och finns här för dig. En personlig och nära kontakt med våra kunder är mycket viktigt för oss. Det finns ingen affär som är för stor och absolut ingen som är för liten. Vi behandlar alla på samma sätt och ger er tiden som ni behöver. Att handla av oss känns tryggt, enkelt, personligt och givetvis professionellt.

En trygg investering
Våra kunder brukar uppskatta att vi brinner för deras affärer och engagerar oss helhjärtat. Därför är det självklart för oss att hjälpa er med en genomtänkt och långsiktig finansiering. Vi sätter oss in i era funderingar och tillhandahåller skräddarsydda finansieringslösningar via vårt nätverk. Även här kan du känna dig trygg mer vår långa erfarenhet.

Nöjda kunder är vår motor!
Välkommen att bli en av dem!


SCANVO Lastbil AB
Honungsgatan 6
432 48 Varberg
(Varberg Nord vid motorväg E6)
Sverige

Postadress:
Scanvo Lastbil AB
BOX 1103
432 15 Varberg
Tlf. +46 0340 - 840 00
Fax: +46 0340 - 840 04
info@scanvo.se
www.scanvo.se  


Grattis till din nya Langendorf trailer!

VIKTIG INFORMATION Grattis till din nya Langendorf trailer! Med anledning av att allt e nytt, nymonterat o nylackackat, är det viktigt att följande punkter blir kontrollerade och utförda.

HJULBULTAR:
Hjulbultarna skall efterspännas efter 50km körning utan last och igen efter 50km körning med last.
Hjulbultarna skall efterspännas igen efter 4000-5000km!
Se mer information ang. åtdragningsmoment mm i medskickat informationshäfte från axelfabrikanten samt instruktionsboken från Langendorf.

AXLAR O UPPHÄNGNING:
Inom 2 veckors körning med last eller max 2000km, skall samtliga bultar på axlar, upphängning, fjädring och chassi efterspännas.
OBS! Möjlighet att få upp till 5års garanti på axlar och upphängning, mot att utföra kontinuerlig service, dessa skall antecknas i service/garanti häftet. Se mer information i informationshäftet från axelfabrikanten.

UNDERHÅLLS/SMÖRJSCHEMA:
Se axelfabrikantens underhållsschema i medskickat informationshäfte, samt Langendorfs underhållsschema i medskickad instruktionsbok, för att uppfylla kraven under garantiperioden.
Styrande BPW axlar skall smörjas var 6e vecka!
Här finns också detaljerad beskrivning med bilder var smörjpunkterna finns.

ORGINALDELAR:
Det får bara användas original reservdelar under garantitiden. Används icke original reservdelar under garantitiden bortfaller garantin helt.
Det rekommenderas dock att man efter garantitiden fortsatt använder original delar.

FÖRSTA INSPEKTIONEN EFTER 500-1.000km:
Efter dom första 500-1000km körning med last, skall det göras en inspektion av trailern, för att garantin skall fortsätta gälla.
Schemat i instruktionsboken från Langendorf skall ifyllas, underskrivas o stämplas av en kompetent verkstad, efter utförande av listade punkter.
Denna inspektion utförs för att kunna säkerställa en säker och stabil trailer, samt uppmärksamma eventuella fel på trailern och åtgärda dom i ett tidigt stadium, för att minimera kostnaderna för ägaren/brukaren.


LÄS ALLTID MEDSKICKAD INSTRUKTIONS/INFORMATIONSHÄFET INNAN TRAILERN TAS I BRUK!
FÖLJ ALLTID INSTRUKTIONERNA I DESSA HÄFTEN!
ANVÄND ALLTID SUNT FÖRNUFT!