Hjärtligt välkommen till Scanvo Lastbil AB!
Grattis - du valde rätt väg!
Det är med glädje som vi vill bli din märkesoberoende handlare av lastbilar.

Med 30 års erfarenhet inom branschen och ett enormt kontaktnät i hela Europa ger vi dig de bästa förutsättningarna för en lyckad affär! Vi finns i tre länder men är en ”lätt” organisation med 25 stolta anställda i Sverige och det gör det enkelt för dig att handla av oss. Det gör också att vi kan sätta låga priser som förmodligen är marknadens bästa (jämför gärna!).

För oss är alla lika!
Vi som arbetar på Scanvo Lastbil AB har en stark passion för våra objekt. Vi lyssnar och finns här för dig. En personlig och nära kontakt med våra kunder är mycket viktigt för oss. Det finns ingen affär som är för stor och absolut ingen som är för liten. Vi behandlar alla på samma sätt och ger er tiden som ni behöver. Att handla av oss känns tryggt, enkelt, personligt och givetvis professionellt.

En trygg investering
Våra kunder brukar uppskatta att vi brinner för deras affärer och engagerar oss helhjärtat. Därför är det självklart för oss att hjälpa er med en genomtänkt och långsiktig finansiering. Vi sätter oss in i era funderingar och tillhandahåller skräddarsydda finansieringslösningar via vårt nätverk. Även här kan du känna dig trygg mer vår långa erfarenhet.

Nöjda kunder är vår motor!
Välkommen att bli en av dem!


SCANVO Lastbil AB
Honungsgatan 6
432 48 Varberg
(Varberg Nord vid motorväg E6)
Sverige

Postadress:
Scanvo Lastbil AB
BOX 1103
432 15 Varberg
Tlf. +46 0340 - 840 00
Fax: +46 0340 - 840 04
info@scanvo.se
www.scanvo.se  


Scanvo blir återförsäljare för DAF

Scanvo Lastbil blir auktoriserad återförsäljare av DAF:s hela modellprogram av lastbilar, och öppnar en helt ny service- och verkstadsanläggning utanför Varberg.

- Därmed får vi möjlighet att nå nya kundgrupper, säger Mattias Nilsson, vd i Nordic Truckcenter. Samtidigt får de svenska åkarna tillgång till en förstklassig verkstad i en region där DAF tidigare inte har haft täckning.

Den svenska lastbilshandlaren Scanvo är med sina 30 år i branschen en etablerad aktör. Försäljningsrekordet ligger på över 600 lastbilar under ett år från anläggningen i Varberg. Och nu utökar Scanvo sitt utbud då de blir återförsäljare för DAFs hela sortiment av lastbilar.

- Med DAF får vi möjlighet att erbjuda våra kunder ett bredare program och ännu mer trygghet genom verkligt frikostiga garantier och serviceavtal, säger Allan Andersen, vd i Scanvo. Tidigare har vi alltid beställt lastbilar i större partier. Men med DAF har vi möjlighet att köpa in bilar vid efterfrågan, vilket både ger bättre flexibilitet och större kontinuitet. Samtidigt ger det oss möjlighet att arbeta mot nya kundgrupper, bland annat institutionella kunder – till exempel kommuner – som ofta kräver specialanpassade bilar. Men framför allt har vi förstås valt DAF eftersom de tillverkar förträffliga lastbilar.

Scanvo har sedan ett år en helt ny service- och verkstadsanläggning intill E6:an i Varberg. På plats finns nu tolv DAF-auktoriserade mekaniker, som har genomgått ett omfattande utbildningsprogram.

- Vi är naturligtvis oerhört glada över det här förtroendet, säger Mattias Nilsson. Förutom att vi kan ge ännu bättre service till våra åkare tack vare den här verkstaden får vi också in en otroligt duktig återförsäljare som har en historia av att sälja långt över genomsnittet.

NYHET:
Vi är nu även en auktoriserad DAF-verkstad vilket innebär att vi utför service och reparationer enligt avtal och garanti.